SM-viestien ensimmäinen päivä: yksi SE ja kolme mitalia

SM-viestien ensimmäinen kisapäivä toi JKU:lle kolme mitalia ja yhden SE-tuloksen.

Naisten DMR-joukkue voitti Suomen mestaruuden uudella SE-ajalla 11.16,30. Joukkueessa juoksivat Siiri Rainio (1200 m), Aino Pulkkinen (400 m), Heini Ikonen (800 m) ja Alisa Virtanen (1600 m).

Toisen kultamitalin nappasi miesten 4×100 metrin joukkue Santeri Kuusiniemi, Elmo Lakka, Konsta Alatupa ja Arttu Peltola. Voittoajaksi kirjattiin 40,21. Naisten pikaviestijoukkue ylsi hopealle ajalla 45,17. Joukkueessa juoksivat Sanni Mahonen, Aino Pulkkinen, Anniina Kortetmaa ja Heidi Salminen.

Mitalien lisäksi lauantaina saavutettiin paljon hyviä sijoituksia ja taisteltiin yhdessä joukkueena.