SM-viestit ratkaisevat Kalevan Maljan

Kalevan Malja ratkeaa tänä viikonloppuna Espoossa SM-viesteissä. JKU on koonnut vahvat joukkueet, jotka lähtevät taistelemaan jokaisesta pistesijasta ja mitalista. Mukaan on ilmoitettu lähes 30 joukkuetta JKU:lta.

Vaikka kamppailu Kalevan Maljasta on tiivis ja viikonloppuna tavoitellaan mitaleita sekä menestystä, on pohjimmainen teema viesteissä kuitenkin urheilusta nauttiminen. Viesteissä urheilijat pääsevät kilpailemaan joukkueena, mikä on harvinaista yksilöurheilijoille ja joukkuehengen luominen onkin yksi viestiviikonlopun teema. Viesteissä nuoret urheilijat pääsevät myös oppimaan kokeneemmilta urheilijoilta, kun koko iso joukkue matkustaa yhdessä ja toimii yhtenä isona tiiminä.

Tämän hetken tilanne Kalevan Maljassa on jännittävä. Turun Urheiluliitto on pienoisessa johdossa 339 pisteellä. JKU on toisella sijalla 304,5 pisteellä ja Lahden Ahkera vain 4,5 pistettä JKU:n perässä. Myös HKV ja Tampereen Pyrintö ovat iskuetäisyydellä, joten kolmen parhaan joukkoon on useammalla seuralla vielä mahdollisuus nousta. Mikäli JKU haluaa tänä vuonna maljan kotiuttaa Jyväskylään, vaatii se huippuonnistumista viikonloppuna. Toki muilla seuroilla on myös vahvat tiimit mukana, joten pelkkä huippuonnistuminenkaan ei takaa maljaa, vaan lopullinen sijoitus on monen tekijän summa.

Kaikki joukkueet ja aikataulu löytyvät kilpailusivuilta: https://espoo2024.fi/

Viestejä pääsee seuraamaan myös YLE:n kanvailta:

Lauantai 7.9.
Klo 15.40 Yle Areena
Klo 18.00 Yle TV2

Sunnuntai 8.9.
Klo 12.45 Yle Areena
Klo 15.45 Yle TV2