JKU kuudenteen peräkkäiseen Seuracupin voittoon lauantaina!

JKU voitti nuorten seuracupfinaalin jo kuudetta kertaa peräkkäin tänä vuonna. Tämän vuoden superfinaali järjestettiin Hämeenlinnassa 31.8.. Seuracup -kisa kokoaa valtakunnallisesti Suomen seurat kilpailemaan keskenään ja yhdessä joukkueena toisiaan vastaan. Superfinaaliin pääseee piirikilpailuiden perusteella kahdeksan parasta joukkuetta ja finaalissa jokaisessa lajissa on kaksi urheilijaa edustamassa seuraa ja pisteitä kerätään sijoitusten perusteella.

Finaali lähti JKU:n osalta mallikkaasti käyntiin ja johtoasem säilyi käytännössä kisojen ensitahdista alkaen JKU:laisilla. Urheilijat tekivät vahvaa jälkeä lajissa kuin lajissa muistivat kannustaa myös kaveria. Voitto tuli lopulta reilulla erolla toiseksi tulleeseen Turun Urheiluliittoon. JKU:n pistesaalis oli 724,5 pistettä ja Turulla pisteitä oli 675,5 p. Kolmanneksi tullut Tampereen Pyrintö keräsi 645,5 pistettä.

P11 Sarjan urheilija Joel Raitio kertaili kisapäivän fiiliksiiään: ”Oli kiva päästä kisaamaan ja tein enkan pituudessa! Joukkueena kisaaminen oli hauskaa ja päivä oli tosi kiva” Saman sarjan Vilho Lohi jatkoi, että reissu on ollut tähän asti mukava ja illalla mennään seuraamaan vielä Ruotsi-ottelua, jossa toivottavasti Suomi voittaa!”