Jyväskylän Kenttäurheilijat on solminut yhteistyösopimuksen K-Citymarket Keljon, K-Citymarket Seppälän sekä Keskon kanssa.

Yhteistyö rakentuu koko seuran tukitoiminnoista ja pääpaino on erityisesti lasten ja nuorten liikunnassa.

Lasten ja nuorten liikuttamisen mahdollistaminen tuottaa urheilun iloa, onnistumisen kokemuksia sekä myöskin terveempiä tulevaisuuden lupauksia aivan kaikille elämän aloille. K-Citymarketit ja Kesko mahdollistavat JKU:n jäsenistön harrastamista, mutta myös tarjoavan runsaat valikoimat tuotteita ja palveluita, joiden avulla on helpompi harrastaa ja liikkua. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy niin urheilu- ja terveystuotteita kuin päivittäistavaratuotteita jokapäiväiseen arkeen.

JKU suositteleekin vahvasti jäsenistöään hyödyntämään K-Citymarket Keljon ja K-Citymarket Seppälän tuotevalikoimaa. Voipa olla, että pystymme vinkkaamaan jäsnillemme sekä muille sidosryhmille sopivia etuja ja tarjouksia kanaviemme kautta. Me hyödynnämme K-Citymarket Keljon sekä K-Citymarket Seppälän tuotevalikoimaa niin tapatumissamme kuin muissakin yhteyksissä ja kannustamme jäsenistöämme hyödyntämään myös Plussa-korttijärjestelmää.