JKU hakee nuorisovalmennusvastaavaa vanhempainvapaan sijaiseksi

Suomen johtava yleisurheiluseura Jyväskylän Kenttäurheilijat etsii ehkä juuri sinua, innokasta ja toimeenpanevaa nuorisourheilun moottoria. Tehtävässäsi pääset konkreettisesti auttamaan nuoria urheilijoita valmentajineen heidän matkallaan kohti omia urheilullisia tavoitteitaan. Tulet osaksi liikunnan riemua ja vahvassa nousussa olevaa JKU:n huippu-urheilupolkua. Vaalit urheilun iloa, onnistumista, kilpailemista ja laadukasta monipuolisen tekemisen kulttuuria. Kaupan päälle saat mahtavat työkaverit. Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, niin jutellaan lisää!

 

TYÖSUHDE ALKAA: 14.10.2024 tai sopimuksen mukaan
TYÖSUHDE PÄÄTTYY: vanhempainvapaan päätyttyä, alustavasti 31.12.2025

 

KESKEISET TYÖTEHTÄVÄT:

  • Yläkouluvalmennusryhmän valmennus ja organisointi sekä kouluyhteistyö
  • 12-17 -vuotiaiden valmennusryhmätoiminnan johtaminen (mm. valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen, valmentajatyön tuki ja sparraus, vuoro- ja välinehankinnat)
  • 17-vuotiaiden ja nuorempien kilpailutoiminnan organisointi (mm. joukkueiden muodostaminen ja johtaminen sekä kilpailutapahtumista viestiminen)
  • Nuorisovalmennussektorin palkka- ja talousseuranta sekä valmennusryhmälaskutuksen valmistelu
  • Valmennusjärjestelmän kehittäminen yhdessä valmennuspäällikön ja harrasteurheiluvastaavan sekä sidosryhmien ja muiden Keski-Suomalaisten yleisurheiluseurojen kanssa

 

Liikunta-alan tai muu tehtävään sopiva koulutus ja kokemus nuorisourheilun parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työsuhde on päätoiminen vanhempainvapaan sijaisuus.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 1.9. mennessä sähköpostilla: otto.kilpi@jku.fi

 

LISÄTIETOJA:

Otto Kilpi
Valmennuspäällikkö, JKU
otto.kilpi@jku.fi
0503205263

 

JKU – SUOMEN JOHTAVA YLEISURHEILUSEURA

Jyväskylän Kenttäurheilijat on Suomen johtava yleisurheiluseura. Seura on voittanut seitsemän edellisen vuoden aikana 5 kertaa SM-kilpailuissa parhaiten menestyneen seuran palkinnon eli Kalevan maljan ja 6 kertaa tasoa laajemmin mittaavan Seuraliigan. JKU:n juniorit ovat voittaneet viisi kertaa peräkkäin nuorten valtakunnallisen Seuracupin ja useamman kerran myös Nuorisotoimintakilpailun. Seuran aikuisurheilijat voittivat menneellä kaudella valtakunnallisen SAUL naisten maljan.

Jäseniä seurassa on noin 1800, joista kilpailulisenssi on yli 1300 harrastajalla. Jyväskylän Kenttäurheilijat tarjoaa jäsenilleen monipuolista liikuntaa, taidon ja suorituskyvyn kehittämistä sekä sisältöä elämään. Toimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset harrastajat, erityisryhmiä unohtamatta.

Jyväskylän Kenttäurheilijat johtaa Suomen Urheiluliiton Jyväskylän valmennuskeskuksen toimintaa ja se on Suomen ainoa yleisurheiluseura, jolle on myönnetty Olympiakomitean ja lajiliiton Tähtiseuramerkki kaikilta kolmelta osa-alueelta.