Päätöspäivänä Savonlinnassa päästiin kultamitalijuhliin kaksin kappalein!

Savonlinnan 16-17 vuotiaiden SM-kisat huipentuivat sunnuntaina kultajuhliin. JKU:laisten viikonlopun ensimmäisestä mestaruudesta vastasi Valtteri Paksuniemi. Paksuniemi työnsi todella jännittävän ja tiukan kuulakisan mestariksi M17 sarjassa. Voittotulos kantoi 17,14 ja hopealle työntänyt Alexander Bromanin hopeatulos oli 17,11. Taistelu voitosta oli koko kisan ajan tiukka ja tasainen, kummankin pöytäkirjasta löytyi nimittäin tulokset 17,11 ja 17,04.

Toinen mestaruus irtosi kolmiloikasta, kun Joona Viitala hyppäsi mestariksi hirmuisella tuloksella 14,00, joka on reilusti Viitalan uusi oma ennätys. Viitalan viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut. Viitala sai kaikista kolmesta lajista, joihin osallistui, mitalin mukaansa.

Mestaruuksien lisäksi Leevi Kumpumäki heitti hopealle M16 keihäässä tuloksella 60,17 ja Essi Suni hyppäsi seipään pronssia N16 sarjassa tuloksella 315.

Sunnuntaina saatiin yhteensä neljä mitalia eli viikonlopun kokonaissaldona tuli yhteensä 12 mitalia. Mitalien lisäksi urheilijoille tuli useita pistesijoja sekä muuten onnistuneita suorituksia.