SM-maastot 8.5. Nakkilassa

Äitienpäivänä 8.5. kisataan SM-maastot Nakkilassa. SM-maastojen kisareitit kiertävät kahden kilometrin mittaista lenkkiä Nakkilan urheilukentän ympäristössä. 27 JKU:n urheilijaa on ilmoittautunut mukaan maastokisaan, joka yhdistää kestävyysurheilijat yli lajirajojen ja nuoremmat yleisurheilijat eri lajiryhmistä.

Viime vuoden M22 sarjan mestari Eemil Helander lähtee SM-maastoista hakemaa kovaa neljän kilometrin kisaa, sillä tänä vuonna Eemil on ilmoittautunut miesten sarjaan, vaikka pääsisi vielä M22-sarjan kuudelle kilometrillekin. N22 sarjan viime vuoden JKU-mitalistit Heini Ikonen ja Sara-Elise Ruokonen eivät enää mahdu 22-vuotiaiden sarjaan. Heini juoksee Nakkilassa naisten sarjan neljä kilometriä ja Sara-Elise on kisaamassa Brasiliassa kuurojen olympialaisissa (deaflympics). Neljänneksi viime vuonna maastoissa jätetty Luukas Kontro hakee revanssia M17 sarjassa, kun viime vuoden mestarit ovat siirtyneet seuraavaan ikäluokkaan. Muitakin JKU:n urheilijoita on odotettavissa kärkikamppailuihin ja joukkueita mitalisijoille.

Lauantaina juostaan Nakkilassa Junnumaastot ja SAUL SM-maastot. Kisasivut löytyvät osoitteesta https://nakkilanvire.fi/wp/maastot-2020/.

Lähtölistat ja livetulospalvelu https://www.resultservice.fi/2022/sm_maasto_su/. SM-maastojen kooste näytetään YLE TV2:ssa klo 18-20.