Seuracup Superfinaali 4.9. alustava joukkue

Seuracup Superfinaali käydään Turussa la 4.9. JKU lähtee finaaliin kärkisijalta piirikilpailun perusteella, mutta finaalissa kaikki aloittavat pistelaskun nollasta. Finaalissa on tänäkin vuonna seurasta kaksi edustajaa per laji ja kaksi viestijoukkuetta, jotka tuovat pisteitä seuralle (yksi urheilija saa olla yhdessä lajissa + viesti; sijoitukset määräävät pisteet). Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen koko on minimissään 62 urheilijaa. Tarvitsemme kaikki nuoret kärkiurheilijamme reissuun edustamaan seuraamme, jotta pystymme puolustamaan viime vuoden Superfinaalin voittoa. Mikäli ajankohta ei sovi, olethan pikaisesti yhteydessä, jotta osaamme etsiä heti tuuraajaa. Ilmoittautuminen reissuun päättyy to 26.8. (katsoSeuracup superfinaali 4.9. alustava joukkue) https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=ECUNQA6CHTXCHY3XXU2B.

Muistathan ilmoittaa myös, mikäli varaurheilija on estynyt osallistumaan.
Matkustamme Turkuun alustavasti yhdellä bussilla päiväseltään (lähtö n. klo 04.50 monitoimitalolta, paluu Jyväskylässä n. klo 22). Bussikuljetus on ilmainen urheilijalle. Mikäli bussissa on tilaa, niin huoltajan on mahdollista lähteä mukaan. Vanhemmille hinta on 15 e per henkilö. Ilmoitan mukaan haluaville vanhemmille mukaan pääsystä ma 30.8. jälkeen.

Kisaruokalan lounaan voi tilata samalla. Lounas maksaa 10 € ja se on tarjolla klo 11-15.30 kioskin vieressä olevissa teltoissa. Jauhelihalasagne (A,L,) Härkislasagne (A,L,M,Veg), Jäävuori-kaali-persikkasalaatti (G,L,M,Veg), Persiljamaustettuja kikherneitä (G,L,M,Veg). Ilmoitathan lisätietoihin mikäli haluat kasvisruuan. Paluumatkalla pysähdytään Auran ABC:lle päivälliselle. Mahdollisuus tilata noutopöydästä lihapullat ja perunamuusi n. 10 € (ruokailuiden laskutus jälkikäteen).

Seuracupissa on Suomen Urheiluliiton kuvaaja ottamassa kisakuvia tulevien vuosien materiaaleihin.

Aikataulu ja kokoontumisajat https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=17&nid=29142.