JKU lähtee SM-hallimoniotteluihin 12 ottelijan joukkueella

Yleisurheilun hallikauden huipentava SM-halliottelut kilpaillaan Helsingissä tulevana viikonloppuna 29.2.-1.3. JKU:n hallikausi on SM-kilpailuiden osalta ollut ennätyksellisen menestyksekäs: koossa on jo hulppeat 36 SM-mitalia, mikä on ylivoimaisesti seuran kaikkien aikojen suurin hallimitalisaalis. 

SM-halliotteluissa kilpaillaan sekä miehissä että naisissa sarjoissa 15 v, 17 v, 19 v, 22 v ja yleinen sarja. JKU:sta lähtee urheilukuninkuutta metsästämään peräti 12 ottelijaa. JKU:ssa moniotteluihin osallistumista halutaan tukea ja kannustaa monin eri tavoin. Tämän vuoden SM-otteluiden erikoisuutena tullaan näkemään upouusi JKU-moniottelupaita kaikkien kisaan starttaavien urheilijoiden päällä. 
 
Oman sarjansa urheilukuninkuutta Helsingissä tavoittelevat:
T15: Iida Pajunen, Moona Heikkinen, Pirkko Järvikylä ja Vilja Liimatainen
P15: Lassi Nalkki ja Luukas Kyrönlahti
N17: Amanda Kulju, Johanna Nieminen ja Riikka Savolainen
M17: Joonas Lapinkero
M19: Jonatan Kinnunen
N: Elisa Oksanen
 
JKU perhe toivottaa kaikille osanottajille C`moon -meininkiä ottelukisaan!
 
 
Lisätietoa: JKU:n valmennuspäällikkö Jarkko Finni, jarkko.finni@jku.fi