Camilla neljäs kiekonheiton hallimestaruuskilpailuissa

Kiekonheiton hallimestaruuksista kilpailtiin Porissa 8.2. Kilpailut keräsivät poikkeuksellisen hyvän osanottajamäärän ja myös JKU:sta oli mukana peräti neljä kiekonheittäjää. Kiinnostus heittolajeihin ja heittolajien harrastamäärä on mukavassa nousukiidossa seurassa.
 
Miesten kiekkokisassa JKU:n Mika Ruhtinas sinkautti kiekkonsa lukemiin 46,56, mikä on hänen halliennätyksensä. Mika sijoittui kilpailussa komeasti seitsemänneksi. Miesten kisassa oli mukana myös kokenut kiekkomies Juuso Sillanpää, joka päätyi tällä kertaa Porissa tulokseen 43,45.
 
19-vuotiaiden naisten sarjassa Camilla Forsberg heitti uransa toiseksi pisimmän kiekkosiivun 42,09 ja sijoittui kisassa hienosti neljänneksi. N17 sarjassa JKU:n Emilia Immonen heitti limppunsa tulokseen 29,92, mikä on yli metrin enemmän kuin hänen ulkorataennätyksensä.
 
Talvikauden SM-kilpailut jatkuvat Tampereella yleisen sarjan SM-halleilla 15.- 16.2.
 
Kiekonheiton SM-hallikilpailun tulokset