Neziri ja Lakka EM-halleissa lauantaina

EM-halleissa  Suomea edustaa naisten 60m aidoissa Nooralotta Neziri (toinen vas.), Reetta Hurske ja Matilda Bogdanoff (kuva: Anssi Mäkinen).

Yleisurheilun EM-hallit käydään 1.-3.3. Glasgow’ssa. Suomesta EM-halleihin lähti 12 hengen joukkue ja JKU:sta mukana on pika-aiturit Elmo Lakka ja Nooralotta Neziri. Kisa-areenalla JKU-juoksijat nähdään lauantaina, kun 60m aitojen alkuerät juostaan iltapäivällä. Miesten alkuerät ovat klo 14.02 ja naisten 60m aitojen alkuerät ovat klo 14.35 (Suomen aikaan). Pika-aitojen välierät ja finaalit juostaan sunnuntaina. Miesten aitojen välierät ovat klo 13.05, naisten klo 13.25 ja miesten finaali klo 20.10 ja naisten finaali klo 20.25. Kisoja voit seurata Yleltä ja Areenasta viikonlopun ajan. Livetulokset, aikataulun ja lähtölistat löydät täältä