SM-hallimoniottelu päättää hallikauden SM-kisarupeaman

Viime viikonlopun M17 60m hopeamitalisti Arttu Peltola lähtee testaamaan kuntoaan 7-ottelussa (kuva: Anssi Mäkinen).

SM- hallimoniottelut kisataan 2.-3.3. Liikuntamyllyssä, Helsingissä. JKU:lta otteluiden Suomen mestaruuksista lähtee taistelemaan pieni, mutta pippurinen, 11 hengen joukkue. Lauantaina 5-ottelunsa suorittaa T15-sarja, joka onkin kerännyt jälleen mahtavan osanottomäärän, sillä mukaan kisaan on ilmoittautunut yhteensä 68 urheilijaa. Tähän sarjaan on JKU:sta ilmoittautunut mukaan viisi urheilijaa, Mimmi Sihvonen, Minea Vertala, Saga Koppeli, Vilja Liimatainen ja Iida Pajunen. 14-vuotiaille osanottajille hallimoniottelut ovat ensimmäiset henkilökohtaiset SM-kisat. Lauantaina ottelunsa aloittavat myös miesten sarjat 17-vuotiaista yleiseen sarjaan.  M17-sarjassa JKU:n Arttu Peltola lähtee haastamaan viime vuoden P15-sarjan voittajaa Eemil Porvaria. Sunnuntaina ottelunsa aloittavat naisten sarjat, joissa JKU:lla on asettaa yleisessä sarjassa viivalle Elisa Oksanen ja korkeushyppääjänä paremmin tunnettu Gabriela Kosonen sekä N17-sarjassa Camilla Forsberg. Myös 15-vuotiaat pojat pääsevät ottelemaan sunnuntaina ja JKU:sta mukana ovat Joonas Lapinkero ja Atte Leppänen.

Aikataulu löytyy täältä ja ilmoittautuneet täältä.

Lisätietoja:

Antti Mero jr., 040 7685747