JKU SM-viesteihin ”yhden joukkueen taktiikalla”

Jyväskylän Kenttäurheilijat lähtee SM-viesteihin ”yhden joukkueen taktiikalla”. SM-viesteissä seura on yksi iso joukkue. Yhdessä urheillaan, yhdessä tsempataan, yhdessä kannustetaan ja yhdessä voitetaan. Yhdessä otetaan vastaan myös epäonnistumiset ja tappiot. Kaikki viestinviejät ovat yhtä arvokkaita – menestyksestä riippumatta. SM-viestit ovat seuran yhteishengen ja yhteisöllisyyden oleellinen kulmakivi. Viestihenki symboloi koko seuratoiminnan ydintä. Viesteissä on tunnetta ja tahtoa!

JKU johtaa kilpailua Kalevan Maljasta pistein 337. Toisena maljakilpailussa ennen viestejä on Turun Urheiluliitto (268 p) ja kolmantena Tampereen Pyrintö (266 p). 2018 maljakilpailun päättää SM-maraton, mikä juostaan 22.9. Joutsenossa.

Vuoden 2017 SM-viesteissä JKU rohmusi huikeat 14 mitalia. Tälläkin kertaa JKU starttaa viesteihin isolla määrällä menestyspotentiaalisia joukkueita. Joukkueita on mukana kaikissa sarjoissa ja lähes kaikissa mahdollisissa viesteissä, yhteensä peräti 33 kappaletta.

Viesteihin olennaisena osana kuuluu, että kilpaillaan tarvittaessa myös normaaleista poikkeavilla juoksumatkoilla. Näin tehdään tietenkin myös JKU:n joukkueessa. Seuran hyvän kokonaismenestyksen vuoksi esimerkiksi Berliinin EM-kilpailuiden välieräaiturit Nooralotta Neziri ja Elmo Lakka kiidättävät kapulaa, hapoista välittämättä, myös 4×400 metrin matkalla.

SM-viestit kilpaillaan Mikkelissä lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.9. Viesteissä kilpaillaan sarjoissa 15 v, 17 v, 19 v ja yleisessä sarjassa. Lisätietoa kilpailusta: www.sm-viestit2018.fi/ . Seuraa kilpailutapahtumia ja -tunnelmia myös: www.instagram.com/teamjku , sekä tutustu kisavideoihin kilpailun jälkeen: www.youtube.com/user/JKUvids/videos