SM-moniottelut Riihimäellä ja Hyvinkäällä 9.-10.9.

JKU:sta ilmoittautui ennätysmäärä urheilijoita SM-moniotteluihin. Ilmoittautuneita oli yhteensä peräti 26. Jyväskylän seudulla vaivannut flunssa-aalto vaikuttaa toki lopulliseen osanottajamäärään jonkin verran. Kilpailut käydään Riihimäellä ja Hyvinkäällä 9.-10.9. sarjoissa 14-22 v.

Mielenkiintoisiin otteluihin osallistuviin urheilijoihin kuuluvat mm. M22 -sarjassa kilpaileva Ilari Manninen ja N19-sarjassa kisaava Ada Koistinen. Manninen on kuluvan kauden Kalevan Kisojen miesten pika-aitojen SM-hopeamitalisti ja Koistinen samojen kisojen kolmiloikan vitonen. Mannisen ja Koistisen lisäksi kärkipään sijoituksiin on mahdollisuuksia ainakin Kaapo Kankaalla (M19) sekä Siiri Rainiolla ja Oona Niemisellä sarjassa N17. Yksi hyvä JKU:n ottelija, Juho Nieminen, joutuu jäämään kuumeflunssan takia valitettavasti pois ottelukisasta.

Kalevan Malja -kilpailussa on jäljellä kaksi osakilpailua. Viikko SM-otteluiden jälkeen kisataan SM-maratonilla Jyväskylässä. Ennen otteluita ja maratonia JKU johtaa Kalevan Malja -kisaa yhden pisteen erolla ennen Tampereen Pyrintöä. Kolmantena oleva Lahden Ahkera on jäänyt kärkikaksikosta jo lähes 100 pistettä. JKU on jo nyt saavuttanut kaikkien aikojen korkeimmat pisteensä Kalevan Malja -kilpailussa.

Kalevan Maljan tilanne: http://www.tilastopaja.eu/fi/db/seuraluokittelu.php?ID=2

SM-ottelut:
https://hsu.sporttisaitti.com/sm-moniottelut-9-10-9-2017/
https://www.riihimaenkisko.fi/yleisurheilun-sm-moniottelut-9-1/