JKU:n aikuisurheilijat menestyivät Tampereen SAUL SM-halleissa

Viikonloppuna käytiin Tampereella Aikuisurheiluliiton SM-kisat, joissa JKU tuttuun tyyliin näkyi ja kuului. Mukavaa yhdessäoloa ja tiukkaa kisailua. JKU henki on taas noteraattu valtakunnallisesti ja monet ihmettelee, miten tällainen meininki on mahdollista. Hyvä me – jatketaan samaan malliin!

Kolmoisvoitto

N40 60 m aidat: Kultaa Anette Mehtälä, hopeaa Tuire Mäki ja pronssia Anne Yli-Olli

Epävirallisessa laskennassa oltiin kisojen paras seura. Tiukaksi se kuitenkin taas meni Kunto-Pirkkojen kanssa. Katsotaan kun viralliset tulokset tulee, mikä oli virallinen tulos.
Miehet saalisti meidän laskujen mukaan 13 mitalia (4 kultaa, 3 hopeaa ja 6 pronssia) ja naiset 66 mitalia (33 kultaa, 22 hopeaa ja 11 pronssia). Aika huikea kattaus! JKU:n urheilijoita oli ilmoittautunut 55 ja Kunto-Pirkkalaisia 90, joten miesylivoima korvattiin laadulla!

Tuloksellisesti parasta antia oli Vilma Moilasen Suomen ennätys N30 sarjan seipäässä ja Jaana Siekkisen Suomen ennätys N45 sarjan painonheitossa. Lisäksi varsinkin naisten kova pistesaalis sekä kisojen mitalikuningattaret Kirsti Siekkinen (6 kultaa, 2 hopeaa) ja Terhi Kokkonen (7 kultaa ja 2 hopeaa) nostivat kylmiä väreitä pintaan. Saatiin myös yksi kolmoisvoitto, kun N40 sarjan naiset nappasivat kaikki tarjolla olleet mitalit 60 m aidoissa. Hyviä suorituksia tuli paljon ja maininnan ansaitsisi jokainen mukana ollut kisailija.

JKU onnittelee osallistujia!