Henri Manninen Pentin Pinkaisun voittoon

HenriManninenPerinteinen Pentin Pinkaisu juostiin seitsemännen kerran Vaajakosken ja Jyskän maisemissa sunnuntaina. Kovatasoisen kilpailun voittoon juoksi JKU:n Henri Manninen. Manninen jäi 10 kilometrin matkalla 6 sekuntia omissa nimissään olevasta reittiennätyksestä kellottaen voittoajaksi 31.23. Miika Takala juoksi kolmanneksi ajalla 32.09.

Sarjavoittoihin JKU:sta ylsivät myös P16 4,6 km Iiro Surkka, T16 4,6 km Janina Jahkola, P12 1,2 km Eemil Helander, T12 1,2 km Lotta Mäkinen, N60 10 km Pirjo Karetie sekä miesten hölkkäsarja 4,6 km Orash Schmid ja naisten hölkkäsarja 4,6 km Silja Salmijärvi. Kaiken kaikkiaan 23 JKU:n urheilijaa juoksi maaliin

Tämän viikon lauantaina JKU:n kestävyysjuoksijat mittaavat kuntoaan Raumalta Poriin juostavassa Karhu-Viestissä.