Valmet

JKU:n ja Valmetin liikuntaryhmät

Yhteistyö Valmetin ja JKU:n välillä mahdollistaa Valmetin työntekijöille vuoden 2022 aikana loistavia vaihtoehtoja oman kunnon ja hyvinvoinnin kohottamiseen. Tule rohkeasti mukaan!

Kunnonkohottamista kävellen

10 vkoa tiistaisin klo 16-17, aikavälillä 31.5. – 21.6. ja 9.8. – 13.9.

Harjoituksissa tehdään peruskuntoharjoittelua kävelyn eri keinoin. Lisäksi keskitytään voimaan ja liikkuvuuteen sekä kehonhallintaan, joka tukee harjoittelua. Kehittymistä seurataan alussa ja lopussa tehtävällä KKI kävelytestillä.

Toimintaa tukee Valmet ja JKU. Osallistujilla ei ole omavastuuta kuluista.

Ilmoittautuminen 22.5.2022 mennessä

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Yleisurheilukoulu

12 vkoa keskiviikkoisin klo 16-17, välillä 13.4.-29.6.2022.

Yleisurheilukoulussa käydään läpi kaikki hyppyjen ja heittojen kenttälajit. Lisäksi tutustutaan pikajuoksun ja kestävyysjuoksun saloihin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Toimintaa tukee Valmet ja JKU. Osallistujien omavastuu 50 EUR.

 

Valmet juoksukoulu

Valmet juoksukoulu on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tietoa kestävyysjuoksusta ja heidän tavoitteenaan on loppukesästä juosta esim. Finlandia Maratonilla 10 km, puolimaraton tai maraton. Tasovaatimuksia ei ole, mutta ohjelma määrittyy alussa tehtävän kuntotestin perusteella.

Juoksukoulu käynnistyy 6.4.2022 luennolla. Tarkempi aikataulu on lähetetty osallistujille ilmoittautumisajan jälkeen. Mikäli haluat jälki-ilmoittautua toimintaan, ota yhteyttä johanna(at)jku.fi

Harjoitukset ja luennot jatkuvat syyskuun puoleen väliin saakka. Osallistujien omavastuu 80 EUR.

Pääyhteistyökumppanit

Valmet
Verso
Lähitapiola Keski-Suomi
Kariteam