Toimintakäsikirja

Urheilijan polku - Urheilukoulu (4-8v)

Toiminnan päätavoite on mahdollistaa lapsen innostuminen liikunnalliseen elämäntapaan yleisurheilun avulla.

JKU pyrkii myös edistämään monipuolista urheilua kannustamalla lapsia runsaaseen omaehtoiseen liikkumiseen ja monien eri lajien harrastamiseen. JKU pyrkii kehittämään aktiivista yhteistyötä muiden lajien ja seurojen kanssa mm. tarjoamalla muiden lajien harrastajille helposti saatavilla olevia mahdollisuuksia kokeilla yleisurheilua. Sen lisäksi pyrimme tarjoamaan toimintaa muiden lajien kanssa yhteistyössä.

Urheilukouluharjoitusten painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja kehonhallintaharjoittelu eri muodoissaan. Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin.Liikunnan perustaitoja harjoitellaan osin pelien ja leikkien kautta ja kehitetään ryhmässä toimimisen taitoja.

Yleisurheilukausi jakautuu kolmeen jaksoon. Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta toukokuuhun ja kesäkausi kesäkuusta elokuuhun. Urheilukoulutoimintaa järjestetään useassa toimintapisteessä eri puolella Jyväskylää. Kolmen kauden jako mahdollistaa, että yleisurheilua voi kokeilla syksyn, kevään tai kesän ajan sitoutumatta koko vuodeksi kerrallaan. Jokaisella kaudella on erillinen toimintamaksu. Urheilukoulussa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa. Jokaisen urheilukoulujakson lopulla järjestetään Taitojenmittailut.

Hinnat:

kerran viikossa

syyskausi 120 euroa / kausi (12 vkoa)
kevätkausi 135 eur / kausi (14 vkoa)
kesäkausi 105 euroa / kausi (10 vkoa)

 

kaksi kertaa viikossa

syyskausi 155 euroa / kausi (12 vkoa)
kevätkausi 175 eur / kausi (14 vkoa)
kesäkausi 135 euroa / kausi (10 vkoa)

Maksu sisältää: 

  • ohjatut harjoitukset
  • urheilukoulupaidan
  • lisenssin ja vakuutuksen ensimmäisen laskun eräpäivän jälkeen
  • osanottomaksut JKU:n järjestämiin kisoihin ja pm -kisoihin (lajirajoite)
  • seuran jäsenmaksun
  • seuran jäsenedut

Laskutus tapahtuu toiminnan alkamisen aikoihin ja lasku erääntyy kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Eräpäivään saakka on voimassa kuluton peruutusoikeus. Tapaturmavakuutus astuu voimaan vasta eräpäivän jälkeen.

Jos samasta perheestä on lapsi muussa JKU:n perusryhmätoiminnassa (Kilpaurheilukoulu, Valmennus- tai Harrasteryhmän lisäksi Urheilukoulussa tai Liikkarissa), maksetaan ensin mainitusta täysi hinta, mutta urheilukoululaisesta tai liikkarilaisesta vähennetään 10 euroa toisesta ja 20 euroa kolmannesta ja neljännestä sisaruksesta / urheilukoulu- tai liikkarikausi.

________________________________________________________________________________

Toimintakäsikirja

Urheilijan polku
Valmentajan polku
Kilpailujen korvausperusteet
Arviointi, kehittäminen ja palkitseminen
Vastuullisuusohjelma

________________________________________________________________________________

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso