Toimintakäsikirja

Urheilijan polku - Liikuntaleikkikoulu (3-4v)

Liikuntaleikkikoulu on tarkoitettu lapsen ensiharrastukseksi ja se on urheilulajeihin sitoutumatonta lapsilähtöistä toimintaa.

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Olympiakomitean luoma valtakunnallinen konsepti, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikunnallisia perustaitoja, kuten juoksemista, hyppäämistä, heittämistä, kehonhallintaa, välineen kuljettamista ja vierittämistä sekä itsenäistä ajattelua ja itsensä ilmaisemista. Liikkaritoiminta on suunniteltu tukemaan ja kehittämään lapsen luontaista liikunnallista kehitystä ja harjoituksissa edetään ikätasolle sopivalla tavalla. Liikkarissa harjoitellaan myös yhteistoimintaa muiden lasten ja ohjaajien kanssa sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Liikkari jakautuu syys- ja kevätkauteen sekä kesäkauteen. Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkausi tammikuusta huhtikuuhun ja kesäkausi kesäkuusta elokuuhun. Liikkaritoimintaan otetaan 3-4-vuotiaita lapsia. Toiminta etenee suunnitelmallisten tuntiohjelmien mukaan ja lapsi saa liikunnallisen kotitehtävävihkon, josta joka tunti saa kotitehtävän. Noin joka kolmas harjoitus on yhdessä vanhemman kanssa.

Hinnat:

100 € / harjoitusjakso 10 harjoitusta (kesä)
110 € / harjoitusjakso 12 harjoitusta (syksy)
120 € / harjoitusjakso 14 harjoitusta (kevät)

Maksu sisältää:

  • 10-12 kpl ohjattuja liikuntaleikkikoulutunteja
  • kotitehtävävihkon
  • liikkaripaidan
  • ryhmälisenssin ja vakuutuksen ensimmäisen laskun eräpäivän jälkeen
  • seuran jäsenmaksun
  • seuran jäsenedut

Laskutus tapahtuu toiminnan alkamisen aikoihin ja lasku erääntyy kaksi viikkoa kauden aloituksen jälkeen. Eräpäivään saakka on voimassa kuluton peruutusoikeus. Tapaturmavakuutus astuu voimaan vasta eräpäivän jälkeen.

Jos samasta perheestä on lapsi muussa JKU:n perusryhmätoiminnassa (Kilpaurheilukoulu, Valmennus- tai Harrasteryhmän lisäksi Urheilukoulussa tai Liikkarissa), maksetaan ensin mainitusta täysi hinta, mutta urheilukoululaisesta tai liikkarilaisesta vähennetään 10 euroa toisesta ja 20 euroa kolmannesta ja neljännestä sisaruksesta / urheilukoulu- tai liikkarikausi.

________________________________________________________________________________

Toimintakäsikirja

Urheilijan polku
Valmentajan polku
Kilpailujen korvausperusteet
Arviointi, kehittäminen ja palkitseminen
Vastuullisuusohjelma

________________________________________________________________________________

Pääyhteistyökumppanit

Valmet
Verso
Kariteam