Toimintakäsikirja

Urheilijan polku - Tervetuloa yleisurheiluun ja Nuorisoharrasteryhmät (12-19v)

Nuorisoharrasteryhmät (12-19v)

Harrasteryhmätoimintaa järjestetään 12-19 -vuotiaille nuorille. Harrasteryhmissä harjoitellaan ympärivuotisesti, vähintään 45 viikon ajan vuodessa. Harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa. Tavoitteena ei ole kilpaurheilu, vaan ryhmässä tavoitellaan innostavalla ja rennolla tavalla uusien taitojen oppimista ja fyysisen kunnon kehittämistä yleisurheilun keinoin. Kaikille harrasteryhmäläisille hankitaan kuitenkin yleisurheilulisenssi, joten osallistuminen kilpailuihin on mahdollista.

Harrasteryhmässä mukana olevien toimintamaksuihin kuuluvat samat edut kuin valmennusryhmäläisille, lukuun ottamatta kilpailutoimintaan liittyviä etuja. Harrasteryhmästä vastaa vastuuvalmentaja, jolla on apunaan 1-2 apuvalmentajaa, jotka osallistuvat valmentamiseen tarpeen mukaan.

Tervetuloa yleisurheiluun

Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille nuorille, joilla on jonkin muun urheilulajin kilpaurheilutausta, jotka ovat kiinnostuneita ympärivuotisesta yleisurheiluharjoittelusta ja joilla tavoitteena on nimenomaan kilpaileminen yleisurheilussa. Tervetuloa yleisurheiluun -ryhmään mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa. Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä toimii ympäri vuoden (syyskuussa tauko) ja siihen voi tulla mukaan missä tahansa vaiheessa vuotta. Ryhmä harjoittelee säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan yleisurheiluun liittyviä perustaitoja ja perusominaisuuksia. Urheilija voi siirtyä ryhmästä valmennusryhmään tai harrasteryhmään. Ryhmäsiirrosta sovitaan ryhmien valmentajien sekä nuorisovalmennusryhmävastaavan kanssa.

Toimintamaksut:

Harrasteryhmissä ja Tervetuloa yleisurheiluun -toiminnassa maksut perustuvat harjoituskertojen määrään iästä riippumatta.

 

1 harjoitus viikossa 55 e/kk
2 harjoitusta viikossa 74 e/kk

Toimintamaksut sisältävät:

  • harjoituksia vähintään 45 viikkoa vuodessa
  • seuran jäsenmaksun ja jäsenedut
  • yleisurheilulisenssin (sis. pakollisen kilpailuluvan kaikkiin yu-kilpailuihin sekä 13-vuotiaille ja sitä nuoremmille tapaturmavakuutus)
  • mahdollisuuden harjoitella Hipposhallissa JKU:n juniorivuoroilla
  • toimistopalvelut
  • testipäivät marras-joulukuussa ja huhti-toukokuussa
  • yhden päivän leirin Hipposhallissa tai muussa vastaavassa paikassa huhti-toukokuussa

Harrasteryhmien ja Tervetuloa yleisurheiluun -ryhmän toimintamaksut laskutetaan JKU:n toimistolta kolmesti vuodessa: loka-marraskuussa (loka- tammikuun toimintamaksut), helmi-maaliskuussa (helmi-toukokuun toimintamaksut) ja kesäkuussa (kesä-elokuun toimintamaksut).

Sisaralennus toisesta sisaruksesta 10 e / kk, kolmannesta tai useammasta sisaruksesta 20 e / kk. Kaikki mahdolliset mukautetut kuukausimaksut päättää valmennusryhmävastaava tai valmennuspäällikkö.

________________________________________________________________________________

Toimintakäsikirja

Urheilijan polku
Valmentajan polku
Kilpailujen korvausperusteet
Arviointi, kehittäminen ja palkitseminen
Vastuullisuusohjelma

________________________________________________________________________________

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso