PISTEET 2023 >>

Sarjat ja lajit:

1. Alakoulut 1-4 lk ja 5-6 lk

Sukkulaviesti 16 x 80m (8 tyttöä + 8 poikaa)
    Ruotsalaisviesti (100m + 200m + 300m + 400m), sarjat erikseen tytöille ja pojille

2. Yläkoulut

4 x 800m (2 tyttöä ja 2 poikaa)

Jos lajissa on useampia joukkueita samasta koulusta, pistekilpailuun huomioidaan vain parhaiten sijoittunut.

Tyttö voi korvata pojan, jos koulussa/luokassa ei ole riittävästi poikia juoksijoiksi. Alemmalla luokalla oleva oppilas voi juosta ylempien luokkien sarjassa, mutta ei toisinpäin.

Kilpailuun voi osallistua koulun joukkueella, jossa on oppilaita eri luokilta. Tai sitten koulusta voi tulla useita luokkajoukkueita. Kiertopalkintokilpailu koulujenvälinen, joten siihen huomioidaan aina vain parhaiten sijoittunut joukkue jokaiselta koululta.

1-4 –luokkien sarjojen kaikki juoksijat voivat olla esimerkiksi 4.-luokalta ja 5-6 –luokkien sarjan 6.-luokalta. Kaikilta luokkatasoilta ei siis tarvitse olla juoksijoita.

Ilmoittautuminen
to 27.4.2023 mennessä toimisto@jku.fi
Juoksujärjestykset on ilmoitettava viimeistään ti 2.5.2023 klo 12.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

AVAJAISMARSSI
Kilpailussa marssitaan avajaismarssi. Tarkempia ohjeita kisapaikalla. Avajaismarssissa voi olla mukana koulun nimen kertova kilpi tai kyltti.

KIERTOPALKINNOT

Paras alakoulu (tähän huomioidaan sarjojen 1-4 ja 5-6 kaikkien lajien yhteispisteet)

Alakoulujen lajien yhteispisteet. Pisteitä kuudelle parhaalle jokaisesta lajista (7-5-4-3-2-1)

Paras yläkoulu

Yläkoulujen lajien yhteispisteet. Pisteitä kuudelle parhaalle jokaisesta lajista (7-5-4-3-2-1)

Paras huutosakki

Myös paras huutosakki palkitaan tässä kilpailussa. Tuokaa Harjulle mukaan myös kannustajia ja osallistukaa kisaan parhaasta huutosakista. Tähän voi kehitellä kannustuslauluja, -huutoja, -julisteita yms. Voitte tehdä huutosakkikilpailuun myös n. 2 minuuttia kestävän esityksen, joka esitetään etusuoralla n. klo 13:10 alkaen. Huutosakin voi ilmoittaa mukaan kisapäivänä Harjulla.

Ruotsalaisviestin ja 4 x 800 m juoksijoilla sekä sukkulaviestin ankkurilla numerot, jotka opettajat hakevat tulospalvelusta. (Katsomon yläosa.)

Kuunnelkaa kuulutuksista tarkempia ohjeita.

Emmehän jätä roskia katsomoon tai kentälle.