Kymmenen kysymyksen haaste

Nimi: Oona Nieminen

Syntymävuosi: 2000

Laji(t) ja ennätys/ennätykset: pituus 5.84

Valmentaja: Jarkko Finni

1.) Vaihdoit viime syksynä valmentajaa/harjoitusryhmää. Miltä vaihdos on tuntunut ja miten olet mielestäsi sopeutunut uuteen ryhmään?

– Vaihdos on tuntunut hyvältä ja oikealta päätökseltä. Olen kehittynyt ja oppinut paljon uutta. Olen sopeutunut uuteen ryhmään mielestäni hyvin ja muut ovat ottaneet minut tosi hyvin vastaan.

2.) Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?

– Haluaisin olla kissa, sillä silloin voisin vain levätä ja mennä miten huvitta

3.) Mitä mieltä olet kotikunnastasi Laukaasta ja hankaloittaako pitkä koulu-/treenimatka elämää?

– Laukaa on kyllä kiva ja rauhallinen paikka asua, mutta lähes jokapäiväinen kulkeminen Jyväskylään on ärsyttävää, sillä kulkemiseen menee niin paljon aikaa.

4.) Olet huhujen mukaan kova Usain Bolt -fani. Jos pääsisit tapaamaan maailman nopeinta miestä, mitä sanoisit hänelle tai mitä kysyisit häneltä?

– Olen ollut Usain Bolt -fani jo pienestä asti ja jos pääsisin tapaamaan häntä kysyisin varmaan hänen nolointa kisakokemusta ja onko hän kova jännittämään kisoja? Ottaisin tietysti myös yhteiskuvan Usainin kanssa

5.) Mitä toivot eniten urheilu-uraltasi?

– Toivon urheilu-uraltani tietysti menestymistä ja hyviä tuloksia, mutta eniten toivon sitä, että pystyn urheilemaan terveenä ja nauttimaan urheilemisesta

6.) Mikä Cheekin musiikissa vetää puoleensa ja mikä on suosikkisi Cheekin biiseistä?

– Pidän Cheekin musiikista Cheekin asenteen ja itsevarmuuden takia. Lempibiisini Cheekiltä on Vastatuulta

7.) Mikä on lempiherkkusi?

– Lempiherkkuni on ehdottomasti irtokarkit

8.) Kuka/ketkä inspiroivat sinua ihmisenä?

– Olen itse kova stressaamaan turhistakin asioista, joten minua inspiroivat ihmiset, ketkä osaa ottaa rennosti, kuten esimerkiksi ystäväni Nora-Julia. Tietysti myös oma äitini inspiroi minua urheilu-uransa sekä elämänarvojensa vuoksi

9.) Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on urheilun lisäksi?

– Urheilun lisäksi minulla ei ole mitään erikoisempia kesäsuunnitelmia. Haluan viettää paljon aikaa kavereiden kanssa ja rentoutua. Luultavasti myös tehdään perheen kanssa perinteinen risteilyreissu.

10.) Kalevan Kisat Jyväskylän aurinkoisella Harjulla heinäkuun lopulla 2018. Naisten pituuden finaali… Mitkä ovat fiiliksesi ennen kisaa ja sen jälkeen?

– Ennen kisaa minua jännittää sopivasti ja luotan tekemiseeni. Olo on terävä ja minulla on rento fiilis. Kisan jälkeen olen iloinen onnistuneesta kisasta ja kotiyleisön kannustamisesta.

Pääyhteistyökumppanit

Valmet
Verso
Kariteam