Elisa Oksanen

Kymmenen kysymyksen haaste

Nimi: Elisa Oksanen

Syntymävuosi: 1993

Laji(t) ja ennätys/ennätykset: 7-ottelu 5322p

Valmentaja: Vesa Rantanen

 

1.) Mitä kuuluu?

Ihan hyvää! Kesää kohti menossa reenien suhteen ja tällä hetkellä nautin aurinkoisista talvipäivistä.

2.) Mikä on suosikkilajisi ottelussa?

Se mikä milläkin hetkellä kulkee parhaiten. Pidän tunteesta kun on hyvä itseluottamus tekemiseen ja hallitsen suorituksen sen suurempia miettimättä. Silloin pääsee nauttimaan kilpailemisesta ja usein myös onnistumisista. Oikea vastaushan tähän olisi 7-ottelu

3.) Olet verrattain uusi JKU:lainen. Millaisia ennakko-odotuksia sinulla oli seurasta ja ovatko ne osoittautuneet todeksi?

Olen aina mieltänyt JKU:n yhtenäiseksi ja hyvin toimivaksi seuraksi ja näin puolen vuoden kokemuksella seura onkin juuri sellainen ja paljon enemmän!

4.) Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Tykkään rentoutua ihan vaan kotona ja esimerkiksi kavereiden/poikaystävän kanssa ulkoillen tai esim. ravintolassa käyden.

5.) Kahvi vai tee?

Molemmista tykkään tosi paljon, mutta päivä ei lähde käyntiin ilman kahvia!

6.) Mikä on vahvuutesi ottelussa?

Lajien puolesta olen aika tasainen ottelija. Mielestäni ottelija tarvistee kuitenkin etenkin henkistä vahvuutta kahden päivän mittaisessa kilpailussa ja sen ylä- ja alamäissä. Olen aika hyvä nollaamaan edellisten lajien suoritukset (niin hyvät kuin huonotkin) ja keskittymään hetkeen, joten sanoisin tämän vahvuudekseni.

7.) Millaista musiikkia kuuntelet? Soitatko/laulatko myös itse?

Kuuntelen musiikkia aina fiiliksen mukaan, joten musiikkimakuni on laidasta laitaan, mutta mm. Coldplay ja Younghearted ovat lemppareitani. Omat musiikilliset lahjat ovat kyllä valitettavasti hyvin vähäiset.

8.) Mikä on urasi kohokohta tähän mennessä?

Jokainen kilpailu, jonka olen päässyt tekemään maajoukkueasu päällä, on ollut minulle erityisen tärkeä.

9. Kuka/mikä sai sinut innostumaan yleisurheilusta?

Aloitin yleisurheilun n. 7-vuotiaana vanhempien kannustamana ja se on aina tuntunut omalta jutulta. Olen harrastanut lapsena myös muutamia joukkuelajeja, mutta en ole koskaan innostunut ja omistautunut samanlailla muulle kuin yleisurheilulle. Lapsena hyvä reeniryhmä innosti ehkä eniten juuri yleisurheilemaan ja nuorena kilpaileminen ja kilpailuissa menestyminen motivoivat jatkamaan aikuiseksi saakka.

10.) Kalevan kisat Jyväskylän aurinkoisella Harjulla heinäkuun lopulla 2018. Naisten 7-ottelu on alkamassa. Mitä ajattelet ja tunnet ennen kisaa ja sen jälkeen?

Ennen kilpailua jännitän ja odotan innolla ja luottavaisin mielin kahden päivän huikeaa kisaa. Kalevan kisojen 7-ottelun kasin jälkeinen kunniakierros taas on aina tunteita herättävä ja sille päästessä olen helpottunut, onnellinen ja ylpeä itsestäni. Sitä fiilistä ei voita mikään!

 

Pääyhteistyökumppanit

Kariteam
Valmet
Verso