SM-hallit 17-22 v. toinen kisapäivä – JKU:n nuoret urheilijat olivat huippuiskussa!

Nuorten SM-hallien toinen kisapäivä oli juhlaa aamusta iltaan asti. JKU:n nuorilla oli hyvä meininki kentän sekä katsomon puolella, mikä siivitti urheilijat huippusuorituksiin. Sunnuntain saldoksi kertyi yhdeksän mitalia, joista kolme oli kultaa, yksi hopea ja viisi pronssia. Viikonlopun tuplamestariksi juoksi Alisa Virtanen, joka voitti sunnuntaina N22 800 metrin juoksun ajalla 2.12,14. Alisa voitti jo lauantaina N22 1500 metrin.

Kenttälajeista paljon mitaleita sunnuntaina

Johanna Nieminen voitti N22 korkeuden tuloksella 177. Johanna iloitsi kisan jälkeen voitosta: ”Totta kai olen iloinen mestaruudesta. Hyppääminen on ollut vähän teknisesti vaikeaa ja kesää ajatellen tavoitteena onkin saada tiettyjä tekniikkavirheitä korjattua, niin hyppy voisi kulkea vielä paremmin.” Toisen korkeusmitalin otti Lauri Sinkkonen, joka hyppäsi pronssia M17 sarjassa tuloksella 190.

Sunnuntain kolmannen kultamitalin toi Tommi Järvenpää M19 seipäässä. Voittotulos oli tasan viisi metriä, joka on myöskin Tommin ennätys. Myös Essi Suni taivutti seivästä komeasti sunnuntaina N17 sarjan kisassa ja tuloksella 340 Essi hyppäsi hopealle. ”Viikonloppu on mennyt kyllä tosi hyvin ja mitali tuntuu hyvältä!” Essi kertoi tunnelmiaan seiväskisan jälkeen.

Toinen viikonlopun tuplamitalisti oli Joona Viitala. Joona voitti pronssia sekä M17 kolmiloikassa (13,04) että 60 metrin aidoista (8,38), tehden kummassakin lajissa omat uudet ennätykset.

Pronssia voittivat myös Iitu Riekkinen N17 kuulassa uudella ennätyksellään (13,06) sekä Wilhelmiina Harju N22 kolmiloikassa (12,26).

Viikonlopun kokonaismitalisaldo oli siis 12 mitalia. Mitaleiden lisäksi viikonloppuna nähtiin paljon uusia ennätyksiä sekä itsensä ylittämistä ja loppuun asti yrittämistä. Tunnelma JKU-leirissä oli viikonlopun ajan hyvä ja positiivinen, vaikka päivät hallilla olivat monelle urheilijalle, ja etenkin valmentajalle, pitkiä.