Santeri Kuusiniemi EM-kisojen välieriin!

JKU:n miespika-aiturit EM-kisoissa!

Ilari Manninen juoksi ensimmäisessä alkuerässä 14,08 ja oli eränsä kuudes.

Santeri Kuusiniemi juoksi toisessa alkuerässä 13,89 Santeri kurotti itsensä kolmanneksi ja suoraan välieriin, kun erien neljä parasta eteni suoraan välieriin. Santerin välierä juostaa keskiviikkona klo 21.42 Suomen aikaa.

Elmo Lakka juoksi kolmannessa alkuerässä 13,78, mutta sijoittui eränsä kuudenneksi. Elmo karsiutui välieristä ensimmäisenä urheilijana, kun vain yksi eteni aikavertailun kautta välieriin.

Torstaina radalla nähdään Anniina Kortetmaa 200 metrin alkuerissä. Perjantaina irti päästetään Sini Lällä korkeuden karsinnassa ja naisten 4×100 metrin viestijoukkue, johon on valittu Anniina Kortetmaa ja Aino Pulkkinen sekä 4×400 metrin viestijoukkue, johon Aino on tyrkyllä. Juoksevat kokoonpanot valitaan vasta edeltävänä päivänä.