Skyddasta JKU:n uusi pääyhteistyökumppani

Skydda turvaa työpäiväsi. Työturvallisuusasiat ovat nousseet entistä tärkeämpään asemaan osana yritysten toiminnan kehittämistä. Hyvä työturvallisuus edellyttää muun muassa oikeaa asennetta, vastuunottoa, opastusta sekä oikeita, ehjiä ja tarkoituksenmukaisia työvälineitä, suojaimia ja työmenetelmiä. Myös urheilussa korostuu oikea asenne, tehokkaiden ja turvallisten tekniikoiden opettaminen ja turvalliset välineet.

 Henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennussektorin käyttöön tarjoava Skydda on Pohjoismaiden johtava toimittaja yli 30 000 suojaintuotteen valikoimallaan. Yritys on yli 40 vuoden ajan keskittynyt henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen.

– Yhdessä asiakasyritysten kanssa Skydda on mukana vaikuttamassa positiivisesti työturvallisuusasenteisiin sekä käyttäytymiseen työpaikoilla, Skydda Suomen toimitusjohtaja Toni Schlobohm toteaa ja jatkaa: -Skydda yhdistää vuosikymmenien kokemuksen alan tuoreimpaan tietoon. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tarjota parhaat ja edistyksellisimmät työturvallisuuden ratkaisut.

Skydda ja JKU huolehtivat työkyvyn ylläpitämisestä

 -Työturvallisuuden kehittäminen ja henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ovat tärkeimmät tehtävämme. Tunnistamme eri aloille tyypilliset riskit ja osaamme tarjota parhaat ratkaisut turvallisiin työpäiviin. Olemme rakentaneet palveluvalikoimamme vastaamaan tehokkaasti ja monipuolisesti erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin, Schlobohm kertoo. JKU:ssa liikkuu kaikki vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Yleisurheilua voi harjoitella tavoitteellisesti kilpaurheillen tai harrastaa omaa kuntoa kehittäen ja toimintakykyä ylläpitäen.

– Skydda on vahva tekijä ja pyrkii hyvällä tavalla eteenpäin, aivan kuten JKU:kin. Meillä on paljon yhdistäviä tekijöitä. Skydda on tervetullut lisä tärkeimpien kumppaniemme joukkoon, kertoo JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen tyytyväisenä uudesta kumppanista.

 

Skydda on osa Bergman & Beving -konsernia, joka on listattu Nasdaq Tukholmassa. Bergman & Beving -konserni työllistää n. 1000 ihmistä Pohjoismaissa. Skydda toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

-Skydda Suomi on toiminut Suomessa vuodesta 1998 lähtien. Skydda Suomi Oy työllistää noin 30 työturvallisuuden asiantuntijaa ympäri Suomen. Päämarkkina-alueemme on Pohjoismaat. Vientiä meillä on yli 60 maahan, Skydda Suomen maajohtaja Toni Schlobohm kertoo.

 

Tutustu Skyddaan