Sisuikäiset ottelivat ja juoksivat maastossa

Syyskuussa kilpailtiin vielä piirinmestaruuksista sisulisäottelut 2:ssa ja maastojuoksuissa. Pm-sisulisäottelut 2, joissa 9-13-vuotiaat kilpailevat neli- ja viisiottelussa, järjestettiin Saarijärvellä 12.9. Otteluihin osallistui 34 JKU:n reipasta urheilijan alkua. ”Ei nuo meidän junnut antanu viileen sään ja syyssateiden haitata menoa. Hyvällä meiningillä toisiaan tsempaten kaikki kisas koko päivän! Tuloksellisestikin meni hyvin, kirsikkana kakun päällä Onni Erkkilä teki P11 sarjaan uuden piiriennätyksen”, Salamat-ryhmän vastuuvalmentaja Matias Kankaanpää raportoi Saarijärveltä. 

Pm-sisulisäotteluiden tulokset.

Pm-maastot juostiin 20.9. Jämsässä. Nurmiradalle säntäsi 34 nuorta JKU:n juoksijaa. Kovimmat loppukiri taistot nähtiin P10 sarjassa Karper Ekonojan ja Herkko Heikkilän sekä T11 sarjassa Iida Tammisen ja Enni Mustaparran kesken.

Pm-maastojen tulokset.

Sisulisäikäiset pääset tavoittelemaan uusi ennätyksiä vielä heittokisoissa 23.9. Viitaniemessä.