JKU voitolla hallikauteen 2020!

JKU voitti perinteisen halliseuraottelun 4.1. Tampereella. JKU keräsi 306 pistettä, Tampereen Pyrintö 264 pistettä, Oulun Pyrintö 162 pistettä ja Kuopion Reipas 85 pistettä. Seuraottelussa kilpailivat 11-15-vuotiaat juniorit. Ottelu käytiin iltakisana Pirkkahallissa, joukkueet majoittuivat Varalan urheiluopistolla ja sunnuntaina aamupäivällä jatkettiin vielä seurojen yhteistreenin merkeissä ennen kotimatkaa.

Mukana seuraottelussa oli Marsujen vastuuvalmentaja Tero Mäkäläinen. ”Kilpailullisesti meni jopa odotuksia paremmin. Kaikki oli tosi hyvällä fiiliksellä ja hymyissä suin. Näillä reissuilla on aina hyvä yhteishenki. Sunnuntain treeni tehtiin hyvällä tsempillä ja treeneissä keskityttiin hienosti, vaikka harjoitus olikin aikaisin aamulla pitkän kisaillan jälkeen”, Tero kehui junioreita viikonlopun suorittamisesta.

Monet aloittivat hallikauden heti uusilla ennätyksillä. Niin myös Lucinda Smith, joka teki ennätykset 60 metrillä ja 1000 metrillä. ”Menomatkalla kisat jännittivät. Mulla meni ihan hyvin ja oli tosi kivaa, kun oli muistakin seuroista kilpailijoita. Muut kilpailijat olivat hyviä, niin niitä vastaan oli erityisen kiva kisata. Oli kiva yöpyä Varalassa. Tutustuin muiden seurojen urheilijoihin ja sain uusia kavereita kisareissulta”, Lucinda kertasi viikonlopun tapahtumia paluumatkalla.

Seuraottelun tulokset löytyvät täältä.

Jyväskylässä kisaillaan aikuisurheilijoiden vauhdittomissa hypyissä 11.1. ja juniorit pääsevät Hipposhallissa radalle 18.1. JIM-kisojen merkeissä.