”Nylkkytohtori” Ari Nummela vei tällä kertaa pidemmän korren ”nylkkymaisteri” Antti Leskisestä – Karhu-viestistä voitto JKU:n miehille ja naisille

Kuvassa ylhäällä Alexi Ruokamo (vas.), Eemil Helander, Lasse Eini, Miika Takala, Jussi Eskola, Valtteri Konttinen ja Jaakko Nieminen. Alhaalla Emma Rainio (vas.), Janette Niemi, Lotta Mäkinen, Mari Hyyppä ja Oona-Mari Hakulinen.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden miehet voittivat 42. Karhu-viestin Raumalt Porrii ennen Turun Urheiluliittoa.

Aloitus oli aivan heleppoo ja olisi pystynyt kovemapaakin muitten mukana juoksemaan. Mukavaa oli, että juokseminen voi olla joukkuelaji, kertoo miesten viestin aloittaja Alexi Ruokamo.

Tiukka kisa ratkesi vasta viimeisellä osuudella, kun Jaakko Nieminen ankkuroi JKU:n kärkeen Matti Rauman ohi.

Oikein mukavaa oli taas pitkästä aikaa. Mä viimeks oon ollu vuonna 2014 mukana täällä voittamassa JKU:n joukkueessa ja nyt oli taas mahtavaa olla mukana, jutteli Jaakko Nieminen kisan jälkeen.

JKU:n naiset voittivat viestin Eurajoelt Porrii, toiseksi sijoittui Lempäälän Kisa Yleisurheilu, joka jäi reilun minuutin JKU:sta.

Oli kyllä tosi kivaa ja on ollut kiva reissu, kertoo naisten kisan aloittaja Emma Rainio, joka oli mukana Karhu-viestissä ensimmäistä kertaa.

Juoksu kulki tosi hyvin ja olin oikeastaan aika yllättänyt miten hyvin se meni. Oli kyllä tosi mahtavaa ja oli kiva kannustaa muita, toisen osuuden Janette Niemi analysoi kisan jälkeen.

Kaikkien JKU:n juoksijoiden kommentit voi käydä katsomassa @TeamJKU instagramista.

Tulokset löytyvät täältä.