Nuorten SM-halleista mitaliennätys JKU:lle

Kuvassa pika-aitojen JKU:n miesmitalistit Miska Sundberg (vas.), Juuso Peltola ja Arttu Peltola.

Nuorten SM-hallien kolmantena päivänä JKU:n urheilijat taistelivat 10 mitalia Jyväskylään. Yhteensä JKU:n urheilijat voittivat siis 19 mitalia nuorten SM-halleista, joka on JKU:n uusi mitaliennätys. Päivän ensimmäisessä finaalissa M17 kolmiloikassa Jonatan Kinnunen loikki mestaruuteen ennätystuloksellaan 14,69. N19 pituudessa Oona Nieminen hyppäsi hopealle jännittävän kilpailun viimeisellä, 583 kantaneella, hypyllä, joka jää vain sentin Oonan ennätyksestä. Ensimmäisten kierrosten niukasti yliastut hypyt näyttivät vielä tätäkin pidemmiltä. N17 sarjassa käytiin kovatasoinen pituuskilpailu, jossa Wilhelmiina Harju sijoittui neljänneksi uudella ennätyksellään 570. Saman ikäisten 1500 metriltä JKU:n urheilijat nappasivat kaksi mitalia, Venla Saari voitti ajalla 4.39,69 ja Alisa Virtanen sijoittui kolmanneksi ajalla 4.40,80. Janette Niemi juoksi N22-sarjan pronssille 800 metrillä ajan ollessa 2.14,50. Ada Koistinen taisteli N22 kolmiloikan mestariksi toiseksi viimeisen kierroksen 12,77 tuloksella. Pika-aitojen mestariksi pinkoi N22 aidoissa Julia Enarvi 8,33 ajalla, M22 sarjassa  Miska Sundberg 8,13 ajalla ja M19 sarjassa Juuso Peltola. M17 aidoissa pronssille kurotti Arttu Peltola ajalla 8,26. Ensi viikonloppuna kisataan vielä SM-hallimoniottelut ja tietenkin EM-hallit.

Kaikki nuorten SM-hallien tulokset löydät täältä.