Elokuun kisoissa 300 kilpailijaa testaa uusitun Harjun

Tänään keskiviikkona käytävissä Elokuun kisoissa testataan Harjun uudet suorituspaikat isolla porukalla. Ensi vuoden Kalevan kisoja silmällä pitäen on kaikki lajisuorituspaikat saaneet uudet pinnat. Juoksuradalla ja hyppypaikoilla on nyt alustana nykyaikainen Mondo.

Kilpailuihin on ilmoittautunut lähes 300 kilpailjaa 9-vuotiaista aina aikuisurheilijoihin saakka. Mukana on myös Kalevan kisa – urheilijoita ja kuluvan kesän nuorten SM.mtalisteja. Suurin osa ilmoittautuneista edustaa järjestävää seuraa eli JKU:ta.

Kilpailut alkavat klo 16.45 ja kestävät lähes kymmeneen asti. Illan mittaan nähdään erikoisempiakin lajeja kuten 200 m aitajuoksuja ja kilpailut päättää harvemmin nykyään juostava miesten ja naisten 10 000 m.

Lisätietoa: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19326