Aikuisurheilijat aloittaneet EM-kisat Tanskassa mitalisateessa!

20. Euroopan mestaruuskilpailut aikuisurheilussa alkoivat torstaina Tanskan Aarhusissa (entinen Århus). Kilpailuun on ilmoittautunut hieman yli 3800 urheilijaa 44 Euroopan maasta. Suomalaisia ilmoittautui 169, joista JKU:laisia 15. Suomen joukkue on kisojen kahdeksanneksi suurin joukkue. Kilpailut kestävät vielä viikon.

Ensimmäiset kisapäivät ovat olleet JKU:n mitalijuhlaa. Vaikka taso on ollut kiven kova, selviytyvät urheilijamme tutun loistavasti lajeistaan. Terhi Kokkoselle mestaruus Euroopan ennätysajalla 200 m aidoissa. Seuran puheenjohtaja Antti Mero saavutti myös hienon mestaruuden 300 m aidoissa – 25 vuoden yrittämisen jälkeen Maamme-laulun kuuleminen on ollut huikea juttu!

Mitalipoiminnat:

Terhi Kokkonen N70: 7-ottelu pronssia, 3-loikka kultaa, 200 m aidat kultaa (EE).

Antti Mero M65: 400 m aidat kultaa.

Kirsti Siekkinen N50: 3-loikka hopeaa.

Harri Alatupa M55: 400 m aidat hopeaa.

Juuso Sillanpää M35: kiekko hopeaa.

Kirsi Spoof-Tuomi N45: 3-loikka pronssia.

Johanna Herlevi-Saarukka N40: 100 m pronssia.

JKU toivottaa onnea kaikille osallistujille ja kovasti tsemppiä tulevaan viikkoon! Tuloskatsausta sitten kisojen jälkeen lisää.