Talvijuoksusarja huipentui aurinkoisessa säässä

Viides ja viimeinen Keski-Suomen talvijuoksusarjan osakilpailu on paketissa ja samoin koko talvijuoksusarja tältä vuodelta. Viimeisen osakilpailun kruunasi erittäin kaunis aurinkoinen kevätkeli. Lämpömittari näytti +7 astetta ja tuulikin oli vain 2m/s. Tiet olivat jo sulat ja aivan loistavat testijuoksulle. Paikalle oli saapunut 69 innokasta juoksijaa, joten mukavasti oli porukkaa taas kirmaamassa.

Miesten kympillä oli jälleen vauhdikasta menoa tarjolla. Voittajaksi juoksi tällä kertaa Leppävirran Virin Teemu Toivanen ajalla 32.14. Toisena maaliin saapui JKU:n Miika Takala 32.41 ja kolmanneksi tuli Kooveen Topi Anjala 33.22.

Miesten viiden kilometrin matkalla JKU:n Petri Lauronen oli vauhdikkain ajalla 18.02. Toisena maaliviivan ylitti Vaajakosken Terän Frenske Eijsermans ajalla 18.17 ja kolmanneksi nopein oli JKU:n Seppo Puttonen.

Naisten kympin nopein oli JKU:n Mari Hyyppä ajalla 40.02 ja seurakaveri Elina Heikkinen oli toinen ajalla 40.18. Kolmantena naisista maaliin saapui Lahden Ahkeran Kirsti Ilomäki ajalla 43.10.

Naisten viidellä kilometrillä JKU:n Lotta Mäkinen oli nopein ajalla 19.37 ja toiseksi tuli Hippoksen Maratonkerhon Anne Kiljunen 21.14. Kolmantena maaliin saapui Suunta-JKL edustava Veera Klemettinen ajalla 21.45.

Testijuoksureitillä on mahdollisuus vielä lauantaina huhtikuun 25. päivä testata kevätkuntoaan Kuokkalan Kirmaisun merkeissä. Matkoina tuolloin sekä kymmenen että viisi kilometriä ja Kirmaisun yhteydessä järjestetään myös Keski-Suomen pm-maantiejuoksut. Tervetuloa mukaan kaikki uudet sekä vanhat juoksijat!

Tulokset