Talvijuoksusarja osa 4/5

Tänään Ystävänpäivänä juostiin Keski-Suomen talvijuoksusarjan neljäs osakilpailu Kuokkalan graniitin lähistöllä. Keli oli leppoisan talvinen ja pieni lumisadekin lisääntyi testijuoksun edetessä. Testijuoksu juostiin nollakelissä pienessä länsituulessa 2m/s ja melko hyvin hiekoitetuilla, mutta epätasaisella jäisellä tiellä. Paikalle oli saapunut hienosti 64 juoksun ystävää.

Miesten 10 kilometrillä oli jälleen kerran vauhdikasta menoa. Espanjassa käydyissä seurajoukkueiden EM-maastoistakin vauhtia hakenut JKU:n Miika Takala kellotti nopeimmaksi ajaksi 32.46, toiseksi tuli Leppävirran Virin Teemu Toivonen 33.17 ja kolmantena maaliin saapui JKU:n Matti Kärkkäinen 34.46.

Naisten kympillä kovinta vauhtia piti Tiina Föhr Jyväskylästä ajalla 40.24 ja toisena maaliin saapui JKU:n Elina Heikkinen 40.56 ja kolmanneksi JKU:n Mari Hyyppä 41.33.

Miesten viiden kilometrin matkalla kovinta vauhtia piti JKU:n Otto Kaario ajalla 19.05. Toiseksi tuli Pauli Leinonen Suunta-JKL ajalla 19.11 ja kolmanneksi ja neljänneksi juoksivat samalla ajalla 19.14 Vaajakosken Kuohun Juha Sairanen ja JKU:n Petri Lauronen.

Naisten vastaavalla matkalla nopeinta vauhtia piti JKU:n Tuulia Viberg 19.58 ja toiseksi nopeinta vauhtia JKU:n Katja Sorri 20.18 sekä kolmanneksi OK Trianin Charlotta Linnaila 20.44.

Viides ja viimeinen osakilpailu järjestetään launtaina 14.3. klo 13:00 taas Kuokkalan graniitin reitillä ja toivotaan, että mahdollisimman moni tulee testaamaan keväistä kuntoaan!

TULOKSET

Kuvia (© Touho Häkkinen)