Talvijuoksusarjan 3. osakilpailu

Keski-Suomen Talvijuoksusarjan 3. osakilpailu juostiin tällä kertaa jo hiukan talvisemmissa olosuhteissa. Pakkasta oli -10 astetta ja tuuli koillisesta 4m/s ja testijuoksun aikana luntakaan ei juuri satanut. Reitti Kuokkalassa oli pääasiassa kuiva, vain hiukan lunta paikoin, joka ei juurikaan menoa haitannut. Vaikka pakkasta kymmenisen astetta olikin, niin paikalle oli saapunut ennätykselliset 63 osanottajaa.

Miesten 10 kilometrillä oli eniten juoksijoita ja kovinta vauhtia pitivät suunnistajaveljekset; JKU:n Jonne Lakanen oli nopein ajalla 34.08 ja Jani Lakanen oli kakkonen ajalla 34.39. Kolmanneksi miesten kisassa tuli KOOVEE:n Topi Anjala ajalla 34.48.

Naisten 10 km:n nopein oli JKU:n Mari Hyyppä ajalla 41.24. Kakkoseksi tuli jyväskyläläinen Laura Pietilä ajalla 52.24.

Miesten 5 kilometrillä kovinta vauhtia piti Kyyjärven Kykyä edustava Jari Hakola ajalla 17.30. Kakkossija meni Jypsin Henri Lievemaalle ajalla 18.16 ja kolmanneksi tuli JKU:n Jarmo Tolvanen ajalla 19.17.

Naisten 5 kilometrillä nopein oli jälleen JKU:n Katri Niemistö hyvällä ajalla 20.22. Kakkoseksi tuli seurakaveri Lotta Mäkinen ajalla 21.30. Kolmanneksi kirmaili Suunta-Jyväskylää edustava Veera Klemettinen ajalla 21.54.

Mukava oli nähdä näin monta osanottajaa kirmailemassa ja toivotaan, että ensi kerralla nähtäisiin vielä enemmän kisailijoita.

Kuvia kisoista Hippoksen Maratonkerhon sivuilla

TULOKSET

Teksti: Mari Hyyppä