Kilpailijaohjeet

Kilpailupaikka

Hipposhalli, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä

Pysäköinti

Hipposhallin maksuton paikoitusalue on käytössä kisojen ajan.

Kisakanslia

Kisakanslia sijaitsee Hipposhallin pääsisäänkäynnin (A5 ovet) vieressä. Kilpailukansliasta urheilijat saavat kaiken kisamateriaalin mm. kilpailunumeron.

Avoinna: Pe klo: 16.00 – 21.00, La klo: 8.00 – 20.00, Su klo: 8.00 – 18.00

Kanslian puhelinnumero 041 700 7247

Osallistumisen varmistus

Varmistus tehdään kisakanslian vieressä ilmoitustaululla oleviin nimilistoihin viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua.

Omien heittovälineiden tarkastus

Omat heittovälineet on tuotava tarkastukseen viimeistään kaksi tuntia ennen lajin alkua. Tarkastuspiste sijaitsee Hipposhallin välinevarastossa katsomoiden välissä. Huomoithan että kuula työnnetään kumikuulilla.

Seipäät

Järjestäjältä voi lainata seuraavia seipäitä: 375/110, 375/120, 375/130 ja 400/145. Ilmoita tarpeesta etukäteen osoitteeseen toimisto@jku.fi. Lainaamme seipäitä sillä ehdolla, että jos seiväs hajoaa, niin se pitää myös korvata.

Painonheitto

Painonheitto on ulkona Viitaniemen heittopaikalla (Viitaniemen koulun kenttä, Viitaniementie 20). Heittopaikalla on lämmitetty rinki ja lämmittelytilana työmaakoppi. Pukeudu sään mukaisesti. REITTIKARTTA VIITANIEMEEN>>

Kilpailunumero

Kilpailunumeroita käytetään kilpailupaidan rinnassa ja selässä, hyppylajeissa joko rinnassa tai selässä. Numeroita ei saa taittaa.

Pukeutumistilat

Hipposhallin sisäkäytävällä on kilpailijoille varatut pukuhuoneet. Järjestäjät eivät vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Verryttelyalueet

Verryttely suoritetaan, joko ulkona tai hallissa varovaisuutta noudattaen. Kiertävällä radalla olevien juoksujen aikana verryttelytilana toimii juoksusuora.

Kilpailijoiden kokoontuminen

Kilpailijoiden kokoontuminen sijaitsee juoksusuoran päässä olevassa varastotilassa. Juoksulajit 20 min. ja kenttälajit 30 min. ennen lajin alkua, paitsi seiväshyppy 60 min ennen lajin alkua. Kilpailupaikalle siirrytään johdetusti. Painonheitossa kilpailevat kokoontuvat suoraan heittopaikalle 30 min. ennen lajin alkua (heittovälineiden tarkistus Hipposhallissa). Kävelyiden kokoontuminen perjantaina on lähtöpaikan läheisyydessä.

Alkuerät/loppukilpailut

60 m juostaan alkuerät, mikäli osallistumisen varmistaneita urheilijoita on enemmän kuin yhdeksän (9). Mikäli juoksuissa ei tarvita alkueriä, juostaan loppukilpailu aikataulun mukaisesti loppukilpailun ajankohdassa.

Finaaliin pääsee yhdeksän (9) juoksijaa, erien kaksi parasta suoraan ja loput aikojen perusteella.

Muut henkilökohtaiset juoksumatkat käydään suoraan loppukilpailuna, jolloin ajat ratkaisevat paremmuuden. Erät pyritään järjestämään käytettävissä olevien tilastojen perusteella siten, että parhaat juoksevat viimeisessä erässä.

Riman korotukset

Korkeushypyssä rimaa korotetaan 3 cm kerrallaan. Seiväshypyssä korotukset ovat 10 cm, kunnes enintään neljä kilpailijaa jatkaa, jolloin korotukset voivat olla 5 cm

Aloituskorkeudet ja seiväshypyssä telineiden etäisyydet on ilmoitettava lajin sihteerille heti suorituspaikalle saavuttua.

Viestit

Viestijoukkueiden kokoonpanot ja juoksujärjestykset on ilmoitettava kirjallisesti kisakansliaan viimeistään 90 minuuttia ennen lajin alkua.

Tulospalvelu

Tulokset julkaistaan virallisella tulostaululla sekä kisojen nettisivuilla.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan tasatunnein valmistuneista lajeista.

Protestit

Mahdolliset protestit on tehtävä kirjallisesti 30 minuutin kuluessa lajin tulosten valmistumisesta. Protesti jätetään kilpailukansliaan yhdessä 30 euron protestimaksun kanssa. Summa palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään.

Ensiapu

Kilpailupaikalla päivystää ensiapuhenkilö.

Kioski

Hipposhallissa toimii kioski, jossa on tarjolla kahvia, leivonnaisia, virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Ruokailu

Lounas on tarjolla molempina päivinä Monnarin lounaskahvilassa klo 11-17. Lauantaina jauhelihakeitto 7,50 €, broilerpasta 10 €, sunnuntaina lohikeitto 7,50 €, makaronilaatikko 10 €. Erityisruokavalioista voit kysyä kassalta.

Doping-testit

Kilpailuissa voidaan suorittaa doping-testejä.

Hipposhalli

klikkaa kuvaa isommaksi

 

Pääyhteistyökumppanit

Verso
Kariteam
Valmet