JKU linjaa ja rajoittaa toimintaansa kevään osalta perustuen Suomen hallituksen, THL:n, SUL:n, Olympiakomitean ja Jyväskylän kaupungin päätöksiin

Kilpailut
JKU peruu tai siirtää kaikki kilpailunsa toukokuun loppuun saakka. Siirrettävien kilpailujen uusista ajankohdista ilmoitetaan myöhemmin.

Urheilukoulu ja Liikuntaleikkikoulu
Toiminta on tauolla 7.4 saakka. Toiminta jatkuu kevään ajan verkkopalvelun välityksellä. Tarkempi ohjeistus ja info on lähetetty kevätkauden Urheilukoulussa ja Liikuntaleikkoulussa mukana olleille. Urheilukoulun kevään Taitojenmittauskisat on peruttu.

Kilpaurheilukoulut ja alle 15-vuotiaiden Valmennusryhmät
Kilpaurheilukouluissa ja alle 15-vuotiaiden Valmennusryhmissä yhteisharjoittelusta pidetään taukoa 13.5 asti, mutta omatoimista harjoittelua tehdään ryhmän vastuuvalmentajan laatimien ohjeiden mukaan. Lisäksi viikoilla 16-20 pidetään viikottaiset kaikkien ryhmien yhteisharjoitukset huippu-urheilijoiden kanssa verkkopalvelun välityksellä. Harrastevalmennusryhmät ja Tervetuloa yleisurheiluun –ryhmä ovat tauolla seuran toiminnasta. Tarkempaa tietoa harjoittelusta saatte oman ryhmän valmentajalta ja JKU:n sektorivastaavilta. Seura kannustaa kaikkia säännölliseen omaehtoiseen liikuntaan tauon aikana. Vanhempien rooli lasten liikuntakasvattajana korostuu nyt entisestään.

Yli 15-vuotiaiden valmennustoiminta ja huippu-urheilu
Yli 15-vuotiaiden Valmennusryhmissä ja yläkouluvalmennusryhmässä tavoitteellista toimintaa jatketaan valmentajien henkilökohtaisen ohjelmoinnin mukaan. Harjoittelua toteutetaan, valmentajasta ja ryhmästä riippuen, yksin tai pienryhmissä. Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti ulkona ja mahdollisesti avoinna olevissa liikuntapaikoissa. Maajoukkuetasoisten urheilijoiden harjoittelumahdollisuuksien osalta seura ja Jyväskylän Urheiluakatemia informoivat urheilijoita ja valmentajia erikseen. Harrastevalmennusryhmät ovat tauolla seuran toiminnasta 13.5. saakka.

Aikuisurheilijat ja juoksutoiminta
Toimintaa jatketaan 13.5. asti lähinnä itsenäisesti harjoitellen, mutta valmentajat tulevat jakamaan omatoimisen harjoittelun tueksi harjoitusohjelmia.

Mahdolliset tarkentavat tiedotteet lähetetään sektoreittain erikseen.

 
 
JKL 3.4.2020
JKU:n johtokunta